Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0116-1 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-1 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení

ČSN 56 0116-1

Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0116-1
Třídící znak:560116
Počet stran:4
Vydáno:01.07.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17697
Popis

ČSN 56 0116-1

ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 56 0116. Další části normy určují metody stanovení hodnot jakostních znaků, uvedených v technických normách pekařských výrobků. V seznamu souvisících norem je ČSN 01 8003 - ale v textu normy se na ni nikde neodkazuje. ČSN 56 0116-1 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 1 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990.