Hlavní stránka>ČSN 56 0116-2 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0116-2
Třídící znak:
560116
Počet stran:
8
Vydáno:
01.07.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17698
Popis
ČSN 56 0116-2
ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato druhá část normy platí pro vzorkování všech druhů pekařských a extrudovaných výrobků a stanoví způsob získání, případně úpravy vzorků ke zkoušení senzorickému, fyzikálnímu a chemickému. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění vzorkování je podrobně popsán. ČSN 56 0116-2 byla vydána v červenci 1995. Nahradila kap. III., čl. 12 až 27 v ČSN 56 0116 z 8.4.1974.