Hlavní stránka>ČSN 56 0116-3 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-3
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0116-3
Třídící znak:
560116
Počet stran:
8
Vydáno:
01.07.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17699
Popis
ČSN 56 0116-3
ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato třetí část normy určuje metodu stanovení obsahu vody v pekařských výrobcích. Metoda A - Stanovení obsahu vody při 130 °C, metoda B - Stanovení obsahu vody při 105 °C. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-3 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 3 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990.