Hlavní stránka>ČSN 56 0130-7 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Sponsored link
Vydáno: 01.09.1995
ČSN 56 0130-7
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0130-7
Třídící znak:
560130
Počet stran:
4
Vydáno:
01.09.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
18279
Popis
ČSN 56 0130-7
Tato sedmá část normy určuje metodu stanovení titrovatelných kyselin v cukrářských náplních. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0130-1. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět, kapitolu 2 - Rozsah použití, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata metody, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 7 - Vzorkování, kapitolu 8 - Pracovní postup a kapitolu 9 - Vyjádření výsledku. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-7 byla vydána v září 1995. Nahradila čl. 41 ČSN 56 0130 z 16.7.1970.