Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0146-3 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1985
ČSN 56 0146-3 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti

ČSN 56 0146-3

Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN 56 0146-3
Třídící znak:560146
Počet stran:12
Vydáno:01.04.1985
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29415
Popis

ČSN 56 0146-3

Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení vlhkosti (vody) u výrobků a polotovarů cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-3 byla schválena 16.1.1984 a nabyla účinnosti od 1.4.1985. Nahradila čl. 7, 9 a 11 ČSN 56 0146 z 22.10.1964.