Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0146-6 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Sponsored link
Vydáno: 01.06.1987
ČSN 56 0146-6 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela

ČSN 56 0146-6

Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0146-6
Třídící znak:560146
Počet stran:4
Vydáno:01.06.1987
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29418
Popis

ČSN 56 0146-6

Tato norma určuje zkušební metody na stanovení obsahu popela cukrovinkářskéch výrobků a polotovarů a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení a příprava zkušebního vzorku jsou uvedena v části 1 ČSN 56 0146. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-6 byla schválena 29.4.1986 a nabyla účinnosti od 1.6.1987. Nahradila čl. 13 ČSN 56 0146 z 22.10.1964.