Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0160-11 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Sponsored link
Vydáno: 01.09.1994
ČSN 56 0160-11 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého

ČSN 56 0160-11

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0160-11
Třídící znak:560160
Počet stran:4
Vydáno:01.09.1994
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:16910
Popis

ČSN 56 0160-11

Tato jedenáctá část normy platí pro stanovení obsahu oxidu siřičitého v bílém a surovém cukru. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata zkoušky, kapitolu 3 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 4 - Chemikálie a činidla, kapitolu 5 - Odběr vzorků, kapitolu 6 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 7 - Postup zkoušky, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků a kapitolu 9 - Protokol o zkoušce. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-11 byla vydána v září 1994. Nahradila čl. 49 ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků z 12.10.1971.