Hlavní stránka>ČSN 56 0160-11 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Sponsored link
Vydáno: 01.09.1994
ČSN 56 0160-11
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0160-11
Třídící znak:
560160
Počet stran:
4
Vydáno:
01.09.1994
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
16910
Popis
ČSN 56 0160-11
Tato jedenáctá část normy platí pro stanovení obsahu oxidu siřičitého v bílém a surovém cukru. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata zkoušky, kapitolu 3 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 4 - Chemikálie a činidla, kapitolu 5 - Odběr vzorků, kapitolu 6 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 7 - Postup zkoušky, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků a kapitolu 9 - Protokol o zkoušce. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-11 byla vydána v září 1994. Nahradila čl. 49 ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků z 12.10.1971.