Hlavní stránka>ČSN 56 0160-4 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Sponsored link
Vydáno: 01.01.1986
ČSN 56 0160-4
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0160-4
Třídící znak:
560160
Počet stran:
4
Vydáno:
01.01.1986
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
29421
Popis
ČSN 56 0160-4
Tato norma určuje metodu stanovení pH v cukerných produktech. Metody se používá pro stanovení pH potenciometricky v tekutých druzích cukru a invertovaných sirobech. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0160-4 byla schválena 29.3.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1986.