Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0160-4 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Sponsored link
Vydáno: 01.01.1986
ČSN 56 0160-4 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky

ČSN 56 0160-4

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0160-4
Třídící znak:560160
Počet stran:4
Vydáno:01.01.1986
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29421
Popis

ČSN 56 0160-4

Tato norma určuje metodu stanovení pH v cukerných produktech. Metody se používá pro stanovení pH potenciometricky v tekutých druzích cukru a invertovaných sirobech. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0160-4 byla schválena 29.3.1985 a nabyla účinnosti od 1.1.1986.