Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0160-7 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2000
ČSN 56 0160-7 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek

ČSN 56 0160-7

Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN 56 0160-7
Třídící znak:560160
Počet stran:16
Vydáno:01.11.2000
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:60484
Popis

ČSN 56 0160-7

Tato norma určuje metody pro stanovení redukujících látek v bílém cukru, surovém cukru, případně v rozpuštěném bílém cukru. Zahrnuje metodu Berlínského ústavu,Ofnerovu metodu, dále metodu podle Knight-Allena vhodnou pro nízké koncentrace redukujících látek a metodu podle Luffa a Schoorla, která je vhodná pro vyšší koncentrace redukujících látek.