Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0160-9 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení granulometrického složení
Sponsored link
Vydáno: 01.01.1989
ČSN 56 0160-9 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení granulometrického složení

ČSN 56 0160-9

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení granulometrického složení

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0160-9
Třídící znak:560160
Počet stran:8
Vydáno:01.01.1989
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29424
Popis

ČSN 56 0160-9

Tato norma se vztahuje na rafinovaný cukr a cukr. Metoda spočívá na zjištění obsahu frakcí, získaných proséváním na sítech určených rozměrů. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0160-9 byla schválena 14.3.1988 a nabyla účinnosti od 1.1.1989. Nahradila ČSN 56 0160 z 12.10.1971 čl. 36.