Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0186-10 - Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2011
ČSN 56 0186-10 - Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti

ČSN 56 0186-10

Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0186-10
Třídící znak:560186
Počet stran:8
Vydáno:01.12.2011
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:89718
Popis

ČSN 56 0186-10

Metoda určuje postup stanovení hořkých látek v pivu, které představují v podstatě iso-alfa-hořké kyseliny. Lze ji použít pro všechny druhy čirého filtrovaného piva. Zakalené pivo musí být vyčeřeno odstředěním. Výsledky platí pouze pro pivo, které neobsahuje n-heptyl-4-hydroxybenzoát, sacharin, kyselinu salicylovou, kyselinu sorbovou.