Hlavní stránka>ČSN 56 0186-10 - Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2011
ČSN 56 0186-10
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0186-10
Třídící znak:
560186
Počet stran:
8
Vydáno:
01.12.2011
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
89718
Popis
ČSN 56 0186-10
Metoda určuje postup stanovení hořkých látek v pivu, které představují v podstatě iso-alfa-hořké kyseliny. Lze ji použít pro všechny druhy čirého filtrovaného piva. Zakalené pivo musí být vyčeřeno odstředěním. Výsledky platí pouze pro pivo, které neobsahuje n-heptyl-4-hydroxybenzoát, sacharin, kyselinu salicylovou, kyselinu sorbovou.