Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0186-11 - Metody zkoušení piva. Stanovení cukrů
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1983
ČSN 56 0186-11 - Metody zkoušení piva. Stanovení cukrů

ČSN 56 0186-11

Metody zkoušení piva. Stanovení cukrů

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
Označení normy:ČSN 56 0186-11
Třídící znak:560186
Počet stran:2
Vydáno:01.04.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29438
Popis

ČSN 56 0186-11

ČSN 56 0186 sestává z následujících částí: Část 2: Senzorické zkoušení, Část 3: Stanovení pěnivosti, Část 4: Stanovení zákalu, Část 5: Stanovení alkoholu, Část 6: Stanovení skutečného extraktu a výpočet konvenčního extraktu původní mladiny, Část 7: Stanovení pH, Část 8: Stanovení barvy fotometricky, Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení, Část 10: Stanovení hořkosti, Část 11: Stanovení cukrů, Část 12: Stanovení bílkovin, Část 13: Výpočet využitelné energie, Část 14: Stanovení objemu ve spotřebitelském obalu a Část 15: Stanovení diacetylu a ostatních vicinálních diketonů. Metoda se používá pro stanovení cukrů u všech druhů piv. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je v jednolistové normě (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0186-11 byla schválena 2.11.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983.