Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0210-2 - Metódy skúšania liehovín. Senzorické skúšanie
Sponsored link
Vydáno: 01.05.1983
ČSN 56 0210-2 - Metódy skúšania liehovín. Senzorické skúšanie

ČSN 56 0210-2

Metódy skúšania liehovín. Senzorické skúšanie

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN 56 0210-2
Třídící znak:560210
Počet stran:24
Vydáno:01.05.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29446
Popis

ČSN 56 0210-2

Tato norma určuje způsob senzorického zkoušení lihovin - konzumních lihovin, značkových lihovin, pravých destilátů, řezaných destilátů, ostatních lihovin a destilátů. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0210-2 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.5.1983. Nahradila čl. 11 až 15 ČSN 56 0210 z 22.4.1964.