Hlavní stránka>ČSN 56 0246-3 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Sponsored link
Vydáno: 01.06.1989
ČSN 56 0246-3
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0246-3
Třídící znak:
560246
Počet stran:
24
Vydáno:
01.06.1989
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
29473
Popis
ČSN 56 0246-3
Tato třetí část normy stanoví způsob senzorického zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny, konzervovaných teplem, chemicky, úpravou prostředí apod. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-3 byla schválena 11.4.1988 a nabyla účinnosti od 1.6.1989. Nahradila čl.19 až 29 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.