Hlavní stránka>ČSN 56 0520-3 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 3: Senzorické zkoušení
Sponsored link
Vydáno: 01.03.1995
ČSN 56 0520-3
Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 3: Senzorické zkoušení
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0520-3
Třídící znak:
560520
Počet stran:
4
Vydáno:
01.03.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17384
Popis
ČSN 56 0520-3
Tato část normy stanoví metody senzorického zkoušení krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky. Pro tuto část normy platí všeobecná ustanovení uvedená v ČSN 56 0520-1. Senzorické vlastnosti výrobku, barva, vzhled, vůně, chuť se posuzují podle požadavků uvedených v příslušných technických normách.