Hlavní stránka>ČSN 56 0520-6 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody
Sponsored link
Vydáno: 01.03.1995
ČSN 56 0520-6
Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0520-6
Třídící znak:
560520
Počet stran:
4
Vydáno:
01.03.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17387
Popis
ČSN 56 0520-6
Tato část normy určuje metodu stanovení obsahu vody v kroupách, rýži, jáhlách, pohance a luštěninách. Pro tuto část normy platí všeobecná ustanovení uvedená ČSN 56 0520-1. Metody se používá ke zkoušení krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky.