Hlavní stránka>ČSN 56 0576 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2000
ČSN 56 0576
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN 56 0576
Třídící znak:
560576
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.2000
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
60031
Popis
ČSN 56 0576
Tato metoda specifikuje stanovení obsahu mléčného tuku v čokoládě a čokoládových výrobcích. Je založena na stanovení obsahu mastných kyselin a triglyceridů plynovou chromatografií.Obsah mléčného tuku se zjistí porovnáním těchto hodnot s průměrným obsahem těchto látek v mléčném tuku.