Hlavní stránka>ČSN 56 9606 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2007
ČSN 56 9606
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN 56 9606
Třídící znak:
569606
Počet stran:
28
Vydáno:
01.01.2007
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
77688
Popis
ČSN 56 9606
Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe v celém potravinovém řetězci, stanoví obecné a základní principy, které je nutné dodržet při výrobě zdravotně nezávadných potraviny na základě systému samokontroly založených na principech kritických kontrolních bodů.