Hlavní stránka>ČSN 56 9609 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2008
ČSN 56 9609
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:
ČSN 56 9609
Třídící znak:
569609
Počet stran:
40
Vydáno:
01.02.2008
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
80281
Popis
ČSN 56 9609
Tato norma je doporučením pro stanovení a aplikaci mikrobiologických kritérií v rámci celého potravinového řetězce. Uvádí se definice mikrobiologického kritéria, popisují se jeho jednotlivé součásti a stanoví se principy a návod k provádění hodnocení mikrobiologického rizika tak, aby potravina určená pro konečného spotřebitele byla zdravotně nezávadná a vhodná ke konzumaci.