Hlavní stránka>ČSN 57 0146-3 - Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2018
ČSN 57 0146-3
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:
ČSN 57 0146-3
Třídící znak:
570146
Počet stran:
8
Vydáno:
01.01.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
503722
Popis
ČSN 57 0146-3
Tato norma specifikuje metodu stanovení hmotnosti obsahu spotřebitelského balení a metodu stanovení hmotnostního podílu složek u rybích konzerv a polokonzerv, rybích marinád, rybích salátů, rybích výrobků v rosolu a obdobných výrobků obsahujících ryby. Metoda je možno také použít pro výrobky obsahující další plody moře.