Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 57 6011 - Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Sponsored link
Vydáno: 01.06.2007
ČSN 57 6011 - Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky

ČSN 57 6011

Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN 57 6011
Třídící znak:576011
Počet stran:12
Vydáno:01.06.2007
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:78581
Popis

ČSN 57 6011

Tato norma byla vytvořena v návaznosti na rozsáhlou diskuzi mezi profesními svazy oboru zpracování masa, spotřebitelskými organizacemi a kompetentními ministerstvy o nejvhodnějším způsobu stanovení surovinové skladby, smyslových, chemických a fyzikálních požadavků na vybrané tepelně opracované masné výrobky - špekáček, vídeňský párek, debrecínský párek, jemný párek, lahůdkový párek, spišský párek, ostravská klobása, šunkový salám, gothajský salám, salám junior, český salám, kabanos, drůbeží špekáček, drůbeží debrecínský párek, drůbeží vídeňský párek, drůbeží jemný párek, drůbeží šunkový salám, drůbeží gothajský salám a drůbeží salám junior.