Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>
ČSN 57 6011 - Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky Vydáno: 01.06.2007
ČSN 57 6011
Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Označení normy: | ČSN 57 6011 |
Třídící znak: | 576011 |
Počet stran: | 12 |
Vydáno: | 01.06.2007 |
Harmonizace: | Norma není harmonizována |
Katalogové číslo: | 78581 |
Popis
ČSN 57 6011
Tato norma byla vytvořena v návaznosti na rozsáhlou diskuzi mezi profesními svazy oboru zpracování masa, spotřebitelskými organizacemi a kompetentními ministerstvy o nejvhodnějším způsobu stanovení surovinové skladby, smyslových, chemických a fyzikálních požadavků na vybrané tepelně opracované masné výrobky - špekáček, vídeňský párek, debrecínský párek, jemný párek, lahůdkový párek, spišský párek, ostravská klobása, šunkový salám, gothajský salám, salám junior, český salám, kabanos, drůbeží špekáček, drůbeží debrecínský párek, drůbeží vídeňský párek, drůbeží jemný párek, drůbeží šunkový salám, drůbeží gothajský salám a drůbeží salám junior.