Hlavní stránka>ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1983
ČSN 58 0170-4
Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:
ČSN 58 0170-4
Třídící znak:
580170
Počet stran:
4
Vydáno:
01.04.1983
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
29579
Popis
ČSN 58 0170-4
Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.