Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 58 0170-5 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1983
ČSN 58 0170-5 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku

ČSN 58 0170-5

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
Označení normy:ČSN 58 0170-5
Třídící znak:580170
Počet stran:2
Vydáno:01.04.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29580
Popis

ČSN 58 0170-5

Část 5 normy určuje zkušební metodu pro stanovení tuku. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná jednolistová část 5 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 5 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 16 až 18 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.