Hlavní stránka>ČSN EN 1134 - Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1134
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN 1134
Třídící znak:
560405
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20128
Popis
ČSN EN 1134
Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích atomovou absorpční spektrometrií.