Hlavní stránka>ČSN EN 1137 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1137
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN 1137
Třídící znak:
560408
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20131
Popis
ČSN EN 1137
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.