Hlavní stránka>ČSN EN 1139 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1139
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN 1139
Třídící znak:
560410
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20133
Popis
ČSN EN 1139
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí nebo esterů a laktonů v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.