Hlavní stránka>ČSN EN 13806 - Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2003
ČSN EN 13806
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN 13806
Třídící znak:
560068
Počet stran:
12
Vydáno:
01.02.2003
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
66364
Popis
ČSN EN 13806
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení rtuti v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu.