Hlavní stránka>ČSN EN 14123 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2013
ČSN EN 14123
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN 14123
Třídící znak:
560069
Počet stran:
28
Vydáno:
01.01.2013
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
92089
Popis
ČSN EN 14123
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 a jejich sumy ve vybraných typech potravin (lískové ořechy, arašídy, pistácie, fíky a prášková paprika) metodou kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací po přečištění na imunoafinitní kolonce. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.