Hlavní stránka>ČSN EN 14177 - Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2013
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN 14177
Třídící znak:
560029
Počet stran:
16
Vydáno:
01.01.2013
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
92087
Popis
ČSN EN 14177
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení patulinu ve vybraných typech potravin (v čiré a zakalené jablečné šťávě a v jablečném protlaku) metodou kapalinové chromatografie s UV detekcí po přečištění na rozhraní kapalina/kapalina. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.