Hlavní stránka>ČSN EN 14627 - Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2005
ČSN EN 14627
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN 14627
Třídící znak:
560632
Počet stran:
16
Vydáno:
01.11.2005
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
74430
Popis
ČSN EN 14627
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení arsenu a selenu v potravinách metodou atomové absorpční spektrometrie technikou generace hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu.