Hlavní stránka>ČSN EN 17251 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2020
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN 17251
Třídící znak:
560143
Počet stran:
24
Vydáno:
01.07.2020
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
509973
Popis
ČSN EN 17251
This document describes a procedure for the determination of ochratoxin A (OTA) in pork products specifically ham, pork-based products (canned chopped pork) and pork liver using high performance liquid chromatography with fluorescence detection (HPLC-FLD). The method has been validated for ochratoxin A in naturally contaminated ham, pork based products (canned chopped pork) and pork liver containing 0,5 µg/kg to 11 µg/kg [4], [5], [6]. Laboratory experiences have shown that this method is also applicable to pâté and kidney [4].