Hlavní stránka>ČSN EN 17254 - Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2020
ČSN EN 17254
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN 17254
Třídící znak:
560666
Počet stran:
12
Vydáno:
01.05.2020
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
510185
Popis
ČSN EN 17254
Tento dokument specifikuje minimální požadavky na výkonnost metody enzymové imunoanalýzy, která kvantifikuje nenaštěpený nebo naštěpený lepek z pšenice (např. Triticum aestivum), žita a ječmene v nezpracovaných a zpracovaných potravinách. Tento dokument jen určen k použití jako nadstavba k EN 15842.