Hlavní stránka>ČSN EN ISO 11816-2 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2024
ČSN EN ISO 11816-2
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 11816-2
Třídící znak:
570532
Počet stran:
32
Vydáno:
01.10.2024
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
519924
Popis
ČSN EN ISO 11816-2
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese. This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply.