Hlavní stránka>ČSN EN ISO 11816-2 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2025
ČSN EN ISO 11816-2
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 11816-2
Třídící znak:
570532
Počet stran:
20
Vydáno:
01.01.2025
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
520535
Popis
ČSN EN ISO 11816-2
Tento dokument specifikuje fluorimetrickou metodu pro stanovení aktivity alkalické fosfatázy v sýru. Tato metoda je použitelná pro měkké, polotvrdé a tvrdé sýry za předpokladu, že mají plíseň pouze na povrchu a ne uvnitř (např. modré žilkované sýry). Pro velké tvrdé sýry se použijí zvláštní podmínky vzorkování.