Hlavní stránka>ČSN EN ISO 12099 - Krmiva, obiloviny a mlýnské výrobky - Směrnice pro aplikaci blízké infračervené spektrometrie
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2018
ČSN EN ISO 12099
Krmiva, obiloviny a mlýnské výrobky - Směrnice pro aplikaci blízké infračervené spektrometrie
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 12099
Třídící znak:
467060
Počet stran:
32
Vydáno:
01.10.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
505839
Popis
ČSN EN ISO 12099
Tato norma uvádí pokyny pro stanovení takových složek, jako je vlhkost, tuk, bílkovina, škrob a hrubá vláknina, jakož i parametrů jako stravitelnost krmiv, obilovin a mlýnských výrobků, pomocí blízké infračervené spektroskopie. Stanovení jsou založena na spektrometrickém měření v blízké infračervené oblasti spektra.