Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 13307 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2013
ČSN EN ISO 13307 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků

ČSN EN ISO 13307

Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 13307
Třídící znak:560101
Počet stran:20
Vydáno:01.11.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:94123
Popis

ČSN EN ISO 13307

Tato mezinárodní norma specifikuje techniky odběru vzorků v prvovýrobě potravin živočišného původu pro průkaz nebo stanovení počtu životaschopných mikroorganismů se zvláštním zřetelem na původce onemocnění z potravin. Tato mezinárodní norma není určena k použití v diagnostice onemocnění zvířat.