Hlavní stránka>ČSN EN ISO 13307 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2013
ČSN EN ISO 13307
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 13307
Třídící znak:
560101
Počet stran:
20
Vydáno:
01.11.2013
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
94123
Popis
ČSN EN ISO 13307
Tato mezinárodní norma specifikuje techniky odběru vzorků v prvovýrobě potravin živočišného původu pro průkaz nebo stanovení počtu životaschopných mikroorganismů se zvláštním zřetelem na původce onemocnění z potravin. Tato mezinárodní norma není určena k použití v diagnostice onemocnění zvířat.