Hlavní stránka>ČSN EN ISO 13969 - Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2006
ČSN EN ISO 13969
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 13969
Třídící znak:
570520
Počet stran:
16
Vydáno:
01.01.2006
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
74746
Popis
ČSN EN ISO 13969
Tato mezinárodní norma uvádí směrnici pro popis mikrobiálních inhibičních zkoušek pro mléko a mléčné výrobky. Záměrem je poskytnout rámcový návod a základ pro hodnocení/validaci mikrobiálních inhobičních zkoušek, který umožní porovnání dat, získaných při použití různých zkoušek a experimentálních studií