Hlavní stránka>ČSN EN ISO 16050 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2013
ČSN EN ISO 16050
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 16050
Třídící znak:
560006
Počet stran:
16
Vydáno:
01.01.2013
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
92088
Popis
ČSN EN ISO 16050
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 a jejich sumy ve vybraných typech potravin (lískové ořechy, arašídy, pistácie, fíky a prášková paprika) metodou kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací po přečištění na imunoafinitní kolonce. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.