Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 1666 - Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením
Sponsored link
Vydáno: 01.12.1998
ČSN EN ISO 1666 - Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením

ČSN EN ISO 1666

Škrob - Stanovení obsahu vlhkosti sušením

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 1666
Třídící znak:566111
Počet stran:8
Vydáno:01.12.1998
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:54433
Popis

ČSN EN ISO 1666

Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti škrobu. Stanovení se provádí sušením v sušárně při 130 °C při atmosférickém tlaku. Tento postup se používá u přírodních škrobů a modifikovaných škrobů v sušené formě. Ve zvláštních případech, např. obsahuje-li škrob látky, které jsou při 130 °C nestabilní, není tento postup vhodný.