Hlavní stránka>ČSN EN ISO 1736 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2010
ČSN EN ISO 1736
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 1736
Třídící znak:
570830
Počet stran:
20
Vydáno:
01.02.2010
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
84963
Popis
ČSN EN ISO 1736
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sušeném mléce a v sušených mléčných výrobcích. Metoda je také vhodná pro sušené mléko s obsahem tuku 40 % a více, sušené plnotučné, sušené částečně odtučněné a sušené odtučněné mléko, sušenou syrovátku, sušené podmáslí a sušené máselné sérum.