Hlavní stránka>ČSN EN ISO 20976-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2023
ČSN EN ISO 20976-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 20976-2
Třídící znak:
560141
Počet stran:
40
Vydáno:
01.05.2023
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
516552
Popis
ČSN EN ISO 20976-2
This document specifies the protocols for conducting microbiological challenge tests for inactivation studies on vegetative bacteria and bacterial spores in the raw materials and ingredients, intermediate or end products. The use of this document can be extended to yeasts which do not form mycelium.