Hlavní stránka>ČSN EN ISO 2171 - Obiloviny, luštěniny a výrobky z nich - Stanovení obsahu popela spalováním
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2023
ČSN EN ISO 2171
Obiloviny, luštěniny a výrobky z nich - Stanovení obsahu popela spalováním
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 2171
Třídící znak:
461019
Počet stran:
16
Vydáno:
01.10.2023
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
518098
Popis
ČSN EN ISO 2171
Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu popela v obilovinách, luštěninách a jejich mlýnských výrobcích určených k lidské spotřebě. Vztahuje se na následující zdrojové materiály a výrobky: a) zrna obilovin; b) mouky a krupice; c) ostatní mlýnské výrobky (otruby a výrobky s vysokým obsahem otrub, hrubé otruby); d) směsné mouky z obilovin (směsi); e) vedlejší výrobky z obilovin jiné než c) (jako je pšeničný lepek, kukuřičná krupice, zlomková rýžová zrna); f) luštěniny a jejich vedlejší výrobky (mouka).