Hlavní stránka>ČSN EN ISO 23662 - Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2024
ČSN EN ISO 23662
Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 23662
Třídící znak:
569616
Počet stran:
20
Vydáno:
01.07.2024
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
519257
Popis
ČSN EN ISO 23662
The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims. It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting. It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials.