Hlavní stránka>ČSN EN ISO 3727-1 - Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2003
ČSN EN ISO 3727-1
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 3727-1
Třídící znak:
571603
Počet stran:
12
Vydáno:
01.09.2003
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
68419
Popis
ČSN EN ISO 3727-1
Uvedená část normy specifikuje referenční metodu pro stanovení pro stanovení obsahu vody v másle. Popisuje postup stanovení, kdy známý podíl másla se suší s přídavkem pemzy při (102+2) C. Zbývající sušina se zváží a vypočte se ztráta hmotnosti. Obsah vody se vyjadřuje jako hmotnostní podíl v procentech.