Hlavní stránka>ČSN EN ISO 3727-2 - Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2003
ČSN EN ISO 3727-2
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 3727-2
Třídící znak:
571603
Počet stran:
12
Vydáno:
01.09.2003
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
68420
Popis
ČSN EN ISO 3727-2
Uvedená část normy specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tukuprosté sušiny v másle. Popisuje postup stanovení, kdy se ze známého podílu másla odpaří voda, tuk se extrahuje petroletherem a stanoví se hmotnost zbývajících látek. Obsah tukuprosté sušiny se vyjadřuje jako hmotnostní podíl v procentech.