Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
Cena s DPH / bez DPH
ne, bez
Česká Republika Slovensko Germany Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France Greece Hungary Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovenia Spain Sweden
Hlavní stránka >
ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda) Vydáno: 01.12.2009
ČSN EN ISO 5764 Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Označení normy: ČSN EN ISO 5764 Třídící znak: 570552 Počet stran: 24 Vydáno: 01.12.2009 Harmonizace: Norma není harmonizována Katalogové číslo: 84734
Popis
ČSN EN ISO 5764 Norma ISO 5764:2009/IDF 108:2009 specifikuje referenční metodu s použitím termistorového kryoskopu pro stanovení bodu mrznutí syrového kravského mléka, tepelně ošetřeného plnotučného, částečně odstředěného a odstředěného kravského mléka a syrového ovčího a kozího mléka. Bod mrznutí může být použit k odhadu zvodnění mléka.
Technické normy a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko "Ano, souhlasím".
Zamítnout vše Ano, souhlasím Podrobné nastavení s vysvětlením zde
Soukromí