Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6320 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení indexu lomu
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2017
ČSN EN ISO 6320
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení indexu lomu
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 6320
Třídící znak:
588779
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.2017
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
503468
Popis
ČSN EN ISO 6320
Tento dokument specifikuje metodu stanovení indexu lomu živočišných a rostlinných tuků a olejů. Mléko a mléčné výrobky (nebo tuk pocházející z mléka a mléčných výrobků) jsou vyňaty z oblasti působnosti tohoto dokumentu. Pomocí vhodného refraktometru se měří index lomu kapalného vzorku při určité teplotě.