Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6321 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře - Bod tání posunem
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2021
ČSN EN ISO 6321 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře - Bod tání posunem

ČSN EN ISO 6321

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře - Bod tání posunem

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 6321
Třídící znak:588755
Počet stran:24
Vydáno:01.12.2021
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:513171
Popis

ČSN EN ISO 6321

This document specifies two methods for the determination of the melting point in open capillary tubes, commonly known as the slip melting point, of animal and vegetable fats and oils (referred to as fats hereinafter). - Method A is only applicable to animal and vegetable fats which are solid at ambient temperature and which do not exhibit pronounced polymorphism. - Method B is applicable to all animal and vegetable fats which are solid at ambient temperature and is the method to be used for fats whose polymorphic behaviour is unknown. For the determination of the slip melting point of palm oil samples the method given in Annex A shall be used. NOTE 1 - If applied to fats with pronounced polymorphism, method A will give different and less satisfactory results than method B. NOTE 2 - Fats which exhibit pronounced polymorphism are principally cocoa butter and fats containing appreciable quantities of 2-unsaturated, 1,3-saturated triacylglycerols.