Hlavní stránka>ČSN EN ISO 662 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2016
ČSN EN ISO 662
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 662
Třídící znak:
588801
Počet stran:
20
Vydáno:
01.12.2016
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
500820
Popis
ČSN EN ISO 662
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils: - method A, using a sand bath or hotplate; - method B, using a drying oven. Method A is applicable to all fats and oils. Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method. Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.