Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6647-1 - Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2021
ČSN EN ISO 6647-1
Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 6647-1
Třídící znak:
461503
Počet stran:
24
Vydáno:
01.02.2021
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
511368
Popis
ČSN EN ISO 6647-1
This document specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. This document can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user. NOTE - Amylose values determined with this document can be compared with PDO and PGI legislation.